Margarini derin bir tavaya alarak eritin.
Daha sonra sıcaklığı geçip oda sıcaklığına gelmesi için bekletin. Ayrı bir yoğurma kabı alarak içine sirkeyi döküp üzerine karbonatı atın. İyice köpürür. Daha sonra yumurtanın sadece bir beyazını üzerine sürmek için kaldırın ve diğer yumurtaları yoğurma kabına dökün ve iyice çırpın. Daha sonra toz şekeri ve sıvı yağı ekleyip iyice çırpın saha sonra tuzu dökün ve eliniz ile iyice harmanlayarak çırpın. Daha sonra oda sıcaklığına gelen margarini dökün. Sıcak olursa yumurtalar pişer. Bu nedenle soğumasına özen gösterin. Daha sonra iyice çırptıktan sonra unu yavaş yavaş eleyerek dökün ve hamuru kulak memesi yumuşaklığına gelene kadar dökün. Hamur toparlandıktan sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizde yuvarlayıp, çevirin ve simit şeklini verin. Daha sonra önce yumurta akına daha sonra susama batırarak yağlanmış fırın tepsisine ya da yağlı kâğıt serili fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıttığınız 200 derecedeki fırında yaklaşık olarak 13 dakika kadar üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Daha sonra ilk sıcağı gittikten sonra şık servis tabaklarına alarak sunumunu gerçekleştirin.
Şimdiden Afiyet Olsun.