Bir kabın içine önce margarini koyun. Üzerine diğer malzemeleri sırası ile ilave edin. Sıvı yağı, suyu, yumurta sarısını, tuzu, şekeri, mahlebi ve unu yavaş yavaş ilave ederek yoğurun. Kabartma tozunu, limon suyunu da ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlayın ve ince olmayan rulolar yapın. İki ucunu birleştirin ve simit şekli verin. Tepsiye yağlı kâğıt serin yuvarlanan simitleri önce yumurta akına sonra bolca susamın içine bulayın. Sonra tepsiye aralıklı aralıklı yerleştirin.
Hamur bitene kadar yumurtaya ve susama bulama işlemini devam ettirin. Sonra tepsiyi 180 derecelik fırında altı ve üzeri kızarana dek pişirin. Bu ölçüden ortalama 26 adet veya 29 adet elde edilmiş olur.
Afiyet Olsun.